Moikka, ja tervetuloa uunituoreeseen Team Uniquen blogiin!

Ville PenttinenBlogi

Moikka, ja tervetuloa uunituoreeseen Team Uniquen blogiin!

Me olemme muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkue Team Unique. Edustamme seuraa Helsingfors Skridskoklubb rf ja olemme yksi Suomen muodostelmaluistelun maajoukkueista. Harjoittelemme pääsääntöisesti Helsingissä. Treeniä meillä kertyy viikossa yhteensä jopa noin 24 tuntia. Jäätreenien lisäksi harjoituksiimme kuuluu tanssia, oheistamista, kuntosalia ja psyykkistä valmennusta. Joukkueemme jäsenet ovat iältään 17-24-vuotiaita. Meitä yhdistää palava halu kehittyä niin urheilijoina, yksilöinä kuin joukkueenakin. Olemme päämäärätietoisia ja teemme paljon töitä tavoitteidemme eteen. Kovasta työmoraalistamme on osoituksena edelliskauden valtava kehityskaari; aloitimme marraskuun 1.valintakilpailuissa selkeänä kolmosjoukkueena ja lopetimme kauden viimeisissä Suomen kilpailuissa SM-kultaan!

Nyt puhaltavat uudet tuulet. Aloitimme kauden 2016-2017 heti huhtikuun MM-kilpailuiden jälkeen. Saimme vahvistukseksi 8 uutta ihanaa tyttöä; seitsemän juniorijoukkueestamme Team Mystiquesta ja yhden Naantalin juniorijoukkueesta Sun City Swingistä. Näin ollen meitä on tällä kaudella 26 upeaa unikkia. Pidimme perinteiset kastajaiset uusille jäsenillemme toukokuun lopulla, ja niiden myötä kausi potkaistiin kunnolla käyntiin.

Kevään aikana hioimme paljon perusluistelua, mutta aikaa jäi myös uusien temppujen ja nostojen kehittämiseen ja harjoitteluun. Pääsimme myös hyvään vauhtiin uuden lyhytohjelmamme rakentamisessa. Nyt olemme jo harjoitelleet ahkerasti pari kuukautta ja molemmat ohjelmamme ovat hyvällä mallilla. Lisää tulevista koitoksista ja nykyhetkestä kerromme myöhemmissä postauksissamme.

Päätimme perustaa blogin, koska haluamme nostaa muodostelmaluistelua enemmän esille. Tarkoituksenamme on päästää teitä lukijoita lähemmäs seuraamaan meidän tavallista urheilijan arkeamme. Haluamme näyttää, millaista elämämme on, kun työ, koulunkäynti, harjoitukset ja muu elämä sovitetaan yhteen. Aina se ei ole helppoa, eikä sen sitä kuulukaan olla. Luistelu on meille elämäntapa, jonka voimaa on välillä vaikea itsekään tajuta; se on jotain mieletöntä.

Arkisten kokemustemme lisäksi jaamme täällä blogissa omia treeni-, ruoka- ja hyvinvointivinkkejämme, joiden uskomme tarjoavan inspiraatioita sekä motivaatiota teille lukijoille. Jos siellä ruudun toisella puolella herää kysymyksiä tai ideoita blogipostauksiemme aiheiksi, kuulemme niitä mielellämme sekä vastaamme parhaamme mukaan.

Tästä lähtien kuulumisiamme pääsee siis lukemaan muiden sosiaalisen median kanaviemme ohella myös täältä blogista. Odotamme innolla tulevaa blogitaivaltamme!

<3 Unikit

Jaa somessa!