Kesäterveiset Osa 5

Team UniqueBlogi

Moi taas! Kesäterveisten viimeistä osaa viedään. Tänään omia kesän kuulumisia ja vinkkejä pääsevät kertomaan Tuuli, Wesa, Ulla, Norppa ja Oona. Huomenna me Unikit pääsemmekin jo takaisin jäähallin puolelle. Akut on ladattu tulevaa kautta varten, emmekä voisi olla enempää innoissamme jäällepaluusta!

Tuulin vinkit aikaisia aamuja varten:

Kun seuraavana aamuna on tulossa aikainen herätys tai kiireinen aikataulu, tuorepuuro on aamun pelastaja! Illalla tehtävä puuro hautuu jääkaapissa yön yli ja on aamulla heti valmis syötäväksi. Koska itsekään en ole mikään aamu-ihminen, on ihana valmistella seuraava aamu jo edellisenä iltana ja nousta sängystä niin sanotusti valmiiseen pöytään!

Tuorepuuron ohje

1 dl kaurahiutaleita
1 dl mehukeittoa
1 dl mustikoita
1 dl mansikoita
1 dl maustamatonta jugurttia
1 rkl chiasiemeniä
Loraus kauramaitoa

Päälle marjoja ja siemeniä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin yön yli (tai vähintään neljäksi tunniksi). Ohjeessa on juuri tähän kuvan puuroon käytetyt ainekset. Lisukkeet ja maut voit kuitenkin itse päättää ja sillä puuron makuun saakin paljon vaihtelua.

 

This raw porridge will ease your early or busy morning! Make the porridge the previous evening, so you don’t have to do anything else in the morning than take it out of the fridge where it brews overnight. So easy!

Recipe

1 dl oatmeal
1 dl berryjuice
1 dl blueberries
1 dl strawberries
1 dl natural yougurt
1 tbsp chiaseeds
4 tbsp oatmilk

Berries and seeds on top

Blend all the ingredients in a bowl and let the porridge brew overnight in the fridge (or at least 4 hours). The berries/fruits, milk and juice can be any flavour you like!!

❤: Tuuli

 

Wesan kuulumiset pyöräpoluilta:

Moikka! Kesällä tykkään rentoutua viettämällä aikaa kauniissa Suomen luonnossa. Pyörällä se käy helposti kun kulkee hiljaisella vauhdilla ja ihailee näkymiä. Tykkään erityisesti siitä kun pyörällä näkee helposti paljon eri paikkoja ja maisemia! Vielä paremmaksi pyöräilyn tekee jos seurana on joku hyvä ystävä tai perheenjäsen😍

Hello! During the summer the best way to relax is to cycle in the beautiful Finnish nature. Especially I like cycling because you can easily see many different places and landscapes at once. It’s even better if you do it with a good friend or a family member!

❤: Wesa

 

Ullan kesäiset terveiset:

Luonto kaikissa muodoissaan on mulle tosi tärkeä osa elämää, ja kesässä se onkin parasta, kun kaikki on vihreenä ja koko luonto kukoistaa! Ja yks asia mistä oon jopa (ihan vähän vaan) fanaattinen, on koirat. Koska omaan arkeen ei koiruudet ihan vielä sovi, niin on hyvä välillä käydä vähän hoidattamassa omaa päätä siskon ja hänen kultaisen noutajan Hiiskun luona! Mikään ei nukkumisen lisäksi ole rentouttavampaa, kun päästää koira vapaaksi metsään ja kattella sen touhuja, samalla kävellen polkuja minne ikinä ne vie ja vaikka vähän eksyä…! Ok, onneks puhelimessa on Google Maps jos katoaa liian kauas. 😀

Nature in all of it’s forms is a really important part of my life. So what I love the most about Summer is that everything’s green and the nature is blooming! And one thing I’m (almost a bit too) fanatic about is dogs. Since my everyday life is unfortunately too hectic for keeping a dog on my own, it’s good medicine for my dog fever to visit my sister and her golden retriever Hiisku once in a while! Nothing besides sleeping is more relaxing, than to get lost in the woods with Hiisku and watch her doing her stuff while walking around where ever the paths will take us. Okay, it’s convenient to have Google Maps on my phone if we get too lost… 😀

❤: Ulla

 

Norpan kesäkuulumiset:

Moikka!
Kesällä on ihanaa vaihtaa maisemia arkisesta Helsingistä ja lähteä ulkomaille taikka kaupungin ulkopuolelle rentoutumaan. Auringonotto ja uiminen kavereiden kanssa kuuluvat kesään ja siitä on ihana nauttia etenkin Suomessa niinä harvoina päivinä, kun on lämmin!🌞

Hi! In the summer it’s nice to change the view from Helsinki and go abroad or just outside the city. Sunbathing and swimming with friends are part of my summer! You have to enjoy these warm weather’s while they last here in Finland!🌞

❤: Norppa

 

Oonan rentouttavat kesäkuulumiset:

Moikka!!
Kesäisin ollessani Naantalissa vietän paljon aikaa rakkaan Retu koirani kanssa. Käymme yhdessä lenkkeilemässä tai vaan loikoilemme mökillä ja joskus leikimme myös pallolla. Retun läsnäolo rauhoittaa ja rentouttaa sekä saa aina hyvälle mielelle!

At summer I love to spend time with my dear dog Retu. Together we go jogging or just chill out and sometimes we play with a ball, that gets me always in a great mood!

❤: Oona

 

Tässä olivat kaikki kesäpostauksemme, toivottavasti näitä on ollut ilo lukea. Seuraavassa postauksessa kerromme fiiliksiä ensimmäisistä päivistä jäällä!

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!🌞

❤: Unikit

Jaa somessa!