Syntymävuosi: 1999
Joukkueessa kaudesta: 2018 – 2019
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Helsingin Luistelijoiden luistelukoulussa, tullut sieltä HSK:n muokkakouluun.

 

MINÄ:

Viisi minulle tärkeintä asiaa … perhe, ystävät ja läheiset ihmiset, luistelu totta kai, mun pyörä ja pyöräily, musa ja erityisesti livemusa, eli keikoilla tykkään käydä & kaikkien muiden urheilulajien seuraaminen ja fanittaminen eli penkkiurheilu on best.

Salainen taitoni on … ottaa lautapelit todella tosissani.

LUISTELUMUISTO:

Milanossa 2020 epävirallisessa 30 minuutin harkassa aloitettiin jää vapaaohjelmalla. Saatiin tietysti juuri 3 minuuttia ennen vuoron loputtua tehtyä vapaan kokonainen, joten lyhyelle jäi aikaa vain yhteen kokonaiseen. Päätettiin, että ei tehdä lyhyen kokonaisesta piiriä ja pidetään pieni palauttelu siinä välissä. No, ei kai se mikään palauttelu ollut, kun muutamassa sekunnissa juostiin toiselle puolelle kenttää ja jatkettiin se ohjelman loppuun.

Kisamatkoilla on kiva pelata korttipelejä, ja toissa kautena joukkueen lemppari oli Uno.

Milanossa meillä oli testissä Uno Flip, jossa tavallisen pelin lisäksi on kortin toisella puolella dark side. Tällä toisella puolella ovat tehtävät ja rangaistukset pahempia kuin tavallisella puolella.

Kuviteltiin siinä illalla ennen nukkumaan menoa, että pelataan nopea kierros Unoa. Toisin kävi, ja monilla olikin kasvanut korttimäärä käsissä helposti yli 15 kortin. Siinä hetkessä ei naurattanut, kun kauhean tosissaan pelattiin ja tietenkin oli pakko yrittää voittaa.