Lempinimi: Kaisis
Syntymävuosi: 1996
Joukkueessa kaudesta: 2017 – 2018
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Myllypuron Taitoluisteluklubissa ja Espoon Jäätaitureissa, tullut Unikkehin kaudelle 2017 – 2018
Luistelun ohella:
Opiskelen Helsingin Yliopistossa yleisen ja aikuiskasvatustieteen maisteriksi ja työskentelen osa-aikaisesti viestintätoimistossa.

MINÄ:

Arjessa minulle tärkeintä on… rentous, mutta samalla kuitenkin suunnitelmallisuus. Vaikka tykkään rutiineista, on vaihtelevuus mulle henkireikä, ja pyrinkin siihen, et mun päivät ja etenkin viikot ois keskenään ainakin jollain tapaa erilaisia. Mun arkea piristää valtavasti se, et mul on jotain mitä odottaa tulevaisuudessa, esimerkiks joku reissu, keikka tai ystävän näkeminen. Arjen ykkösjuttuja on myös siisti koti, paikka missä rauhoittua ja rentoutua.

5 vuoden päästä… mä oon jo melkein 30-vuotias, apua. Ei kyllä yhtään tunnu siltä, että neljäs vuoskymmen on noin lähellä. Toivottavasti nää viis vuotta ei kuitenkaan vie pois sisäistä nuoruutta ja eloisuutta ja jaksan jatkossakin tehä spontaanisti itelle tärkeitä juttuja ja nauttia elämästä ihan täysillä. Mun viis toivetta viiden vuoden päähän on:

– toteuttaa unelma Punavuoressa asumisesta

– kehittyä mestariks (tai edes sinnepäin) espanjan kielessä

– saada työ, jossa viihdyn ja joka inspiroi

– oppia seisomaan käsillä

– matkustaa Ausseihin

Let’s go seuraavat viis vuotta.

LUISTELUMUISTO:

Mun viimesellä junnukaudella meil oli juoksulenkki ennen jäätreeniä. Kun lähettiin juoksemaan, aurinko paisto ja taivas oli kirkas. Pikkuhiljaa mustia pilviä alko kuitenki ilmestymään taivaalle, ja vaikka yritettiin juosta niitä pakoon, lopulta ne saavutti meiät. Halli oli kaukana, koska oltiin vaan juostu pilviä karkuun ja vettä tuli taivaalta kuin saavista olis kaatanu. Kastuttiin ihan läpimäriksi ja mun aktiivisuusrannekekin hajos, koska siihen tuli vesivaurio. Kun saavuttiin lopulta hallille litimärkinä, oli jää pakko perua, koska kukaan ei ollut varautunut sateeseen eikä kenelläkään ollut vaihtovaatteita. Vähän erilainen treenipäivä siis mitä kotoa lähtiessä ajatteli.