Syntymävuosi: 2002
Joukkueessa kaudesta: 2021 – 2022
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Myllypuron Taitoluisteluklubin yksinluistelijoissa, tullut sieltä Symppiksiin
Luistelun ohella:
Valmistun lukiosta syksyllä 2021 ja pidän sitten ainakin sen tulevan kevään opiskelusta vapaana.

MINÄ:

En ole koskaan … oppinut kunnolla viheltämään. En toki sitä ole mitenkään erityisesti harjoitellut, mutta oppimisen kannalta siitä voisi olla apua.

Jos voisin matkustaa minne tahansa, niin haluaisin matkustaa … varmaankin jonnekin lämpimään ja eksoottiseen paikkaan. Pidän myös paljon luonnonläheisistä paikoista ja tykkään olla kesäisin muun muassa paljon mökillä. Toivottavasti tulevasta kesästä tulisi siis kaunis ja lämmin.

LUISTELUMUISTO:

Sitten yksi hupaisa luistelumuisto, joka tuli mieleen. Se on kaudelta 2019 – 20, kun me olimme Mystikkien kanssa kisoissa Los Angelesissa. Yhtenä päivänä siellä harjoituksissa me teimme ihan tavalliseen tapaan ohjelman pätkiä, ja sitten sinne jäälle alkoi jossain vaiheessa tulla ilman mitään ilmoitusta joitakin työmiehiä. Ne alkoivat raahaamaan joitakin puisia levyjä sinne jäälle. Ne eivät sanoneet mitään, ne vain tulivat sinne pienelle kentälle, missä me olimme. Sitten me siinä yritimme niiltä kysyä, että mikä on homman nimi ja yritettiin jatkaa luistelua. Vähän haastavaa se kuitenkin kyllä oli.