Lempinimi: Mallu
Syntymävuosi: 2000
Joukkueessa kaudesta: 2019 – 2020
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Tapparan Taitoluistelijoissa, tullut Unikkeihin kaudelle 2019 – 2020
Luistelun ohella:
Opiskelen Aalto Yliopistossa ensimmäistä vuotta elektroniikkaa ja sähkötekniikkaa.

MINÄ:

Haaveilen… juuri tällä hetkellä eniten siitä, että pääsisin syksyllä aloittamaan opiskelut Aallossa. Toinen lähitulevaisuuteen liittyvä haave on, että kesällä olisi ihanan lämmin ja voisin nauttia lomasta täysin mitoin. Pienenä haaveilin aina pääseväni osallistumaan The Amazing Race -kilpailuun, enkä ole ainakaan vielä luovuttanut tämän haaveen suhteen. Tietenkin myös lottovoitto ja maailmanympärysmatka olisivat varsin mukavia haaveiden täyttymyksiä.

Aloitin luistelun koska…. äiti huomasi ulkojäillä, että olin melko nopea ja pysyin hyvin isompien perässä. Hän ajatteli, että voisin oppia tekniikan luistelukoulussa, kun vauhtia oli jo paljon. Luistelun aloittaminen ei ehkä ollut oma päätökseni, mutta hyvä päätös se oli joka tapauksessa.

LUISTELUMUISTO:

Monta vuotta sitten, kun luistelin vielä tulokkaissa, oli tilanne, että molemmat vanhempani sattuivat olemaan työmatkalla juuri kisojen tietämillä. Olin vielä sen verran pieni, ettei minua haluttu jättää yön yli yksin kotiin. Onneksi äitini työkaveri lupautui ottamaan minut yöksi hänen luokseen ja jopa kuljettamaan minut seuraavana päivänä hallille, mistä yhteinen bussi lähtisi kohti kisoja. Ongelma oli kuitenkin se, että minua pelotti hirveästi mennä hänen luokseen. En pelännyt häntä, vaan suurin pelkoni oli, että siellä olisi tarjolla pahaa ruokaa enkä uskaltaisi kieltäytyä tai sanoa, etten tykkää. Loppujen lopuksi minun ei onneksi tarvinnut mennä hänen luokseen, sillä olin kipeä enkä päässyt lähtemään koko kisoihin.