Lempinimi: KittyCat
Syntymävuosi: 1999
Joukkueessa kaudesta: 2019 – 2020
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Espoon Jäätaitureiden SM-junioreissa, tullut sieltä Mystikkeihin
Luistelun ohella:
Opiskelen taloustiedettä Helsingin yliopistossa.

MINÄ:

Salainen taitoni on…, että osaan jongleerata useilla eri tekniikoilla kolmella pallolla. Saan myös väännettyä mun kieleni ”apilan lehden” muotoon.

Vapaa-ajalla parasta on… uppoutua rikosaiheisiin tv-sarjoihin ja dokkareihin. Kuitenkin harvoin, jos koskaan, jaksan keskittyä vain niiden katsomiseen. Multitasking onkin harvinaisen tuttu käsite, ja usein mut löytääkin iltaisin lattialta tv:n edestä lonkankoukistajavenytyksessä murhaa ratkomasta, samalla iltapalaa syöden sekä joko neuloen tai japanilaisia ristikoita ratkoen.

LUISTELUMUISTO:

Kaudella 2017 – 18 mun nenäni verisuonet olivat harvinaisen heikossa hapessa. Kisaviikonloppujen perinteisiin kuuluikin vähintään yhdet nenäverenvuodot, ja lähes poikkeuksetta ne sattuivat aina kisakoppiin. Kerran mulle jopa meinattiin tunkea tamponi nenään kisajäälle, kun seisoin jonossa jään laidalla edelleen yksi jääpussi niskassa ja toinen nenässä. Verenvuoto loppui onneksi parikymmentä sekuntia ennen jäälle astumista ja säästyin upeilta luistelukuvilta tamponi nenässä (tosin verta taisi naamasta kuitenkin edelleen löytyä). Loppukaudesta mulle jo määrättiinkin niistämiskielto kisaviikonloppujen ajaksi, kun yritettiin kaikin keinoin pitää mun nenäni kasassa.

Hassusti tää ongelma kuitenkin loppui sen kauden jälkeen kuin seinään, enkä ole joutunut nyt viime vuosien aikana tyrehdyttämään nenääni lähes kertaakaan.