Lempinimi: Inky
Syntymävuosi: 1997
Joukkueessa kaudesta: 2016 – 2017
Luisteluhistoria:
Luistellut aiemmin Espoon Taitoluisteluklubissa vuoteen 2014 asti ja kaudella 2014 – 2015 Nexxicen juniorijoukkueessa, minkä jälkeen tuli HSK:hon Mystikkeihin kaudelle 2015 – 2016
Luistelun ohella:
Opiskelen Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa tradenomiksi liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet koulutusohjelmassa.

MINÄ:

Arvostan ihmisiä … jotka inspiroivat minua. On ihailtavaa, kun ihminen löytää oman juttunsa ja tekee töitä sen eteen tai jakaa oman intohimonsa muille.

Jos voisin matkustaa minne tahansa, matkustaisin … luultavasti Peruun, koska yhtenä unelmanani on kiivetä Machu Picchun huipulle. Toisaalta näin korona-vuoden jälkeen matkustaisin nyt melkein mihin tahansa, jossa olisi vain lämmintä.

LUISTELUMUISTO:

Hauska kisamuisto on Milanosta keväältä 2020. Leikimme hotelin pihalla ns. kenkäleikkiä, joka toimii samalla periaatteella kuin tuolileikki. Kun viimeinen kenkä oli jäljellä, tunnelma ja jännitys pudonneiden yleisössä oli korkeampi kuin itse kisoissa. Muistan että hurrasimme niin lujaa kenkä-leikin finaalissa että paikallisetkin tulivat seuraamaan, kumpi voittaisi viimeisen kengän itselleen. Simppeli leikki on jäänyt hauskaksi muistoksi. Mutta juuri tämmöiset pienet jaetut hetken joukkueen kanssa muistaa pitkään.