Kuulumisia ja jäähallien esittelyä

Team UniqueBlogi

Loppukesä on vierähtänyt hurjaa vauhtia. Palasimme jäälle hieman heinäkuun puolenvälin jälkeen, ja nyt ollaankin jo syyskuun puolella. Olemme ehtineet leireilemään Myllypurossa, jossa rakensimme vapaaohjelmamme. Tämän lisäksi olemme työstäneet hurjasti uutta upeaa lyhytohjelmaamme; muun muassa rutiinia ja tarkkuutta. Nyt, kun viimeistenkin koulut ovat alkaneet, voidaan kai todeta syksyn startanneen virallisesti. 

Syksy merkitsee paluuta arkirutiineihin, mitä on kesän jäljiltä ehtinyt kaivata. On ihanaa päästä treenaamaan taas tuttuihin halleihin. Tämän johdosta ajattelimme hieman esitellä jäähalleja, joissa harjoittelemme eniten. Ne ovat vuosien saatossa tulleet hyvin tutuiksi, ja jokaisesta löytyy puolensa, vaikka toisiin liittyy ehdottomasti rakkaampia tunteita;) 

Pirkkolan jäähalli

 

 

Pirkkola merkitsee meille eräänlaista kotihallia ja tukikohtaa. Harjoittelemme Pirkkolan urheilupuiston jäähallissa kolmena päivänä viikossa. Meidän mielestämme Pirkkolassa parasta on hyvät verkkaustilat, hallin sopiva lämpötila (ei liian lämmin eikä liian kylmä), keskeinen sijainti ja hyvä jää. Kuntotreenimme on myös Pirkkolassa, joten saamme nauttia Piken puitteista myös sillä tavoin. 

Kuvassa muutamia Unikkeja odottelemassa treenien alkua hallilla, koulun/töiden jälkeen. Puhiksella oli synttäripäivä, joten hatun asettelu oli tärkeää ennen snapchat-päivityksen tekoa.


Helsingin jäähalli

Nordis ei kuulu vakiohalleihimme, mutta harjoittelemme siellä silloin tällöin joko areenan puolella tai harkkahallissa. Kalenterissamme saattaa tällöin lukea AR, eli areena, tai HH, eli harkkahalli. Harkkahallissa hyvää on ehdottomasti se, että valmennustiimi näkee ohjelman ylempää kuin muissa halleissa ja pystyy korjaamaan sieltä erilaisia asioita. Esimerkiksi käsien linjat näkyvät ylhäältä todella hyvin.

Kuvat ovat harkkahallin puolelta. Verryttelemme usein kuvassa näkyvällä käytävällä tai hyvän sään sattuessa ulkona.


Hernesaaren jäähalli

Herneessä harjoittelemme kerran viikossa. Jään jälkeen siirrymme autoilla Lilliin (Lillin pitämään treeniin) Meilahteen, jossa oheistamme ja teemme kehonhuoltoa. Treenien alkaminen Herneessä on myös yksi varma syksyn merkki ja näin syksyisin Herneessä parasta on meren tuoksu ja kirkkaalla ilmalla ihanat auringonlaskut treenien päätyttyä.

Oulunkylän jäähalli

Ogelissa treenaamme normaalisti perjantaisin, eli kerran viikossa. Jään jälkeen menemme jäähallin viereisessä rakennuksessa olevaan saliin Lilliin. Ogelissa on vain yksi jääkenttä, joten siellä saa treenata yleensä hyvin rauhassa. On vain omat musiikit ja äänet, jotka kuuluvat. Verkkaus hoituu ogelissa yleensä kaukalon laidalla, ellei sali satu olemaan vapaana, jolloin saatamme hyödyntää sitä.

Paloheinän jäähalli

Paloheinässä harjoittelemme hyvin harvoin jäällä. Yleensä käytämme Paloheinän jäätä, jos tulee aikataulumuutoksia tai syksyisin, kun Oulunkylän jäähalli ei ole auki. Harjoittelemme Paloheinän salissa keskiviikkoisin, jonka jälkeen siirrymme Pirkkolaan jäälle. Salissa teemme Lillin johdolla koordinaatioharjoitteita jonoissa lattian poikki, yhteisiä vartalonhallinta – ja tuntemusharjoitteita sekä nostoja ja oheista(=ohjelmaa maalla). Sali on ihanan tilava, sieltä löytyy patjoja, ja peilit ovat iso plussa!

Ihanaa syksyä kaikille!❤

Terkuin Unikit ja blogitiimi Julle, Aiski, Wesa ja Kata

Jaa somessa!