Joulutunnelmia

Ville PenttinenBlogi

Syksy alkaa olla taakse jäänyttä aikaa, ja joulu kolkuttelee ovella. Nyt onkin sopiva hetki jakaa hieman jouluisia kuulumisia. Tänä vuonna joulun fiilistely on alkanut joukkueessamme tavallista aikaisemmin, sillä meillä on monta vannoutunutta jouluihmistä, jotka ovat pitäneet siitä huolen.

Ensimmäiset joulutunnelmoinnit alkoivat oikeastaan jo lokakuun puolenvälin tienoilla ollessamme Bostonissa kisareissulla. Siellä shoppaillessamme törmäsimme jenkkien jouluosastoihin, ja tarttuipa osalla joulukoristeita kotiin vietäviksikin. Tämän jälkeen kierroksia on tullut koko ajan lisää. Vaivihkaa rakkaus kaikkeen jouluaiheiseen on tarttunut myös moniin, jotka eivät aikaisempina vuosina ole tunnustautuneet joulufaneiksi. Kynttilät ja tunnelmalliset jouluvalot ovat ehdottomasti olleet suosikkeja iltojen pimentyessä. Joulukoristeiden ykköseksi on kiilannut tänä vuonna kuitenkin itseoikeutetusti kultainen Team Unique -joulupallo, joka kuuluu uusiin fanituotteisiimme.

Monet ovat toivoneet myös salaisilta ystäviltä*, joilta saamme kisoissa jonkin pienen lahjan, jotain jouluaiheista. Innoikkaimmat halusivat jouluisen lahjan jo marraskuun alussa 1. valintakilpailuissa ja monet muut tämän jälkeen 2. valintakilpailuissa. Jouluiset lahjapussit, Stockmannin joulupallot, itsetehdyt joulukalenterit ja tuoksukynttilät ovatkin vaihtaneet ahkerasti omistajaa.

Joulukalenterit ovat olleet tänä vuonna erityisen suosittuja. Monella meistä löytyy useampikin kappale, ja joukkueemme kalenterirohmulla taitaa olla ainakin kuusi erilaista. Olemme myös toteuttaneet omaa joulukalenteria sosiaalisessa mediassa, jossa jokainen on saanut päivittää joukkuemme snapchattiä yhden päivän ajan. Kuva tästä päivästä on jaettu kuulumisten kera myös facebookissa ja instagramissa.

Yksi tärkeä tunnelman luoja on ollut tietenkin joulumusiikki. Jouluradion aukeamista on seurattu tarkkaan, ja hauskaa oli, kun saimme jäällä taustamusiikiksi joululauluja.

Vaikka tänä vuonna fiilistely aloitettiin hyvissä ajoin, on joulu tullut hämmästyttävän nopeasti. Enää parit treenit jäljellä ennen muutaman päivän joululomaa. Tiedossa on ainakin joulun tunnelmasta nauttimista ja akkujen latausta. Näin loppuun vielä joulun parhaita paloja, joista on riittänyt iloa joukkueessamme.

Joulun top 10:
-tunnelma
-kynttilät
-jouluvalot
-joulukuusi
-joulupallot (unikkipallo!)
-joululaulut (jäällä)
-joulukalenterit
-kauppojen jouluosastot
-joulutorit
-jouluherkut

Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille!


<3 Unikit

*Salainen ystävä: arvomme jokaiselle yhden henkilön eli salaisen ystävän joukkueestamme. Hänen tehtävänään on ilahduttaa ”ystävää” jollain pienellä muistamisella kisaviikonlopun aikana.

Jaa somessa!