Ensimmäinen kisaviikko alkaa

teamunBlogi

Tuntuu kuin koko alkusyksy olisi mennyt ihan hujauksessa ja kauden ensimmäinen kisaviikko odotteleekin jo nurkan takana. Olemme niin innoissamme, sillä treeni luistaa ja pääsemme vihdoin esittämään tämän kauden tuotoksia Finlandia Trophy Espooseen.

Kisaviikolla meillä on normaalin torstai vapaan sijasta vapaapäivänä tiistai. Näin vältämme välipäivän treeneistä juuri ennen kilpailuja, mutta saamme kuitenkin pitää palautumisen kannalta tärkeän vapaapäivän myös kisaviikolla.

Kisaviikon tunnuspiirteitä ovat myös salaiset ystävät, jotka arvotaan aina joukkueen kesken. Monet meistä suuntaavatkin vapaapäivänä ostamaan omalle salaiselle ystävälleen pientä yllätystä, joka annetaan sitten kisapäivänä lahjaksi. Salainen ystävä on ollut joukkueessamme perinteenä jo iät ja ajat, emmekä usko sen ainakaan lähiaikoina katoavan minnekään. Pieniä perinteitä on hyvä vaalia suhteellisuuden rajoissa;)

Kisaviikot yleisesti ottaen ovat meille kuin melkeinpä mikä tahansa viikko; pidämme treenin mahdollisimman normaalina ja kisoihin menemme aina siinä kunnossa mihin ohjelmat ovat viimeisissä treeneissä saatu. Mitään suurempia muutoksia emme kisaviikon aikana treenin suhteen tee – niin kokonaisia, kuin rutiiniakin tehdään aivan normaaliin tapaan.

Tänään sunnuntaina testaamme ensimmäisen kerran kisameikkiä ja pääsemme myös testaamaan koko kisalookkia jäällä. Voimme taata, että lopputulos on järisyttävän upea!!

<3 Unikit

meikki2

meikki1

 

Jaa somessa!