GOLD

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Etera

Etera on keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö. Huolehdimme työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta sekä edistämme työhyvinvointia.

www.etera.fi

BowlCircus

BowlCircus-keilaviihdekeskukset tarjoavat ainutlaatuiset puitteet pitää hauskaa keilailun parissa. Tervetuloa viihtymään, keilaaminen sopii kaikille!

www.bowlcircus.com

Suomen Citypuhdistus Oy

Suomen Citypuhdistus on vuonna 1990 perustettu täysin suomalainen siivouspalveluyritys. Tarjoamme kotisiivousta ja yrityssiivouspalveluja. Toimintamme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen alueet ja laajennamme toimialuettamme voimakkaasti pääkaupunkiseudulla.

www.citypuhdistus.fi

Burger King

Taste is King.

www.burgerking.fi

SILVER

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Olemme perheyritys, jolla on kuusi ravintolaa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa. Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viides tuoksuu savulle ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Tarina viimeistellään keittiössä – ja tuodaan rakkaudella pöytään.

www.asravintolat.fi

Palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä luotettavasti, henkilökohtaisesti ja suuria toimistoja edullisemmin.

Rakennus Oy Antti J. Ahola on tammikuussa 1996 perustettu rakennusliike. Yrityksen toiminta- ajatuksena on tarjota uudis- ja saneerausrakentamisen asiantuntemusta, joka perustuu henkilöstön osaamiseen ja kokemukseen lukuisien toimisto-, teollisuus-, asuin- ja julkisten rakennusten käytännön toteutuksesta alkaen tarjouslaskennasta aina takuuvastuiden hoitoon saakka.

www.rakennusajahola.fi

BRONZE

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Kiitos yhteistyökumppaneillemme!

Yhteistyöhön liittyvät yhteydenotot:
Ville Penttinen 050 5407411