1. Valintakilpailut

Ville PenttinenBlogi

Moikka,

Ensimmäiset valintakilpailut ovat nyt takanapäin ja tässä postauksessa kerromme vähän fiiliksiämme sieltä. Sijoituimme niin lyhyt- kuin vapaaohjelmallakin toiseksi. Hampaankoloon jäi vielä paljonkin asioita, joista ehkä päällimmäisenä lyhytohjelman pieni epävarmuus. Voimme kuitenkin olla tyytyväisiä vapaaohjelmaan, johon saimme lopulta luotua mielettömän tunnelatauksen.

Muodostelmaluistelun 1 sm karsinta kisa
Kisaviikonloppu alkoi hieman takkuisesti, kun viimeisissä treeneissä perjantaina Nelli sai terän sääreensä. Normaalit kisaa edeltävät treenit saivatkin uuden käänteen, kun katsoimme varmuuden vuoksi kumpaankin ohjelmaan Nellille korvaajat siltä varalta, ettei hän pystyisikään luistelemaan. Lopputulemana Nellin jalassa haava, joka käytiin näyttämässä lääkärillä. Selvisimme onneksi pelkällä säikähdyksellä.

image1
Bostonin kilpailuiden jälkeen vappispukuumme päätettiin tehdä muutoksia, ja pukumme saapuivatkin korjauksesta ei yhtään aikaisemmin kuin päivää ennen kisoja. Pieniä koristeluhommia oli vielä korjailuiden jäljiltä tehtävänä, joten muokkailimme pukuja sopiviksi sekä liimailimme vielä lisää strasseja.

image2
Lyhytohjelmaan mahtui pieniä hölmöjä virheitä ja erityisesti siisteyteen jäi vielä paljon parantamisen varaa. Emme vieläkään saaneet ohjelmaa lentoon, emmekä luisteluamme sen ansaitsemalle tasolle. Ohjelman jälkeen tiesimme itsekin, että pystymme tekemään paljon vahvemman ja tarkemman suorituksen.
Oli ihanaa päästä näyttämään myös vapaaohjelmamme ensimmäistä kertaa Suomen yleisölle. Tiesimme Bostonin kisan jäljiltä, että vappiksemme on hyvässä kunnossa, mutta tunnetta siihen pitäisi saada vielä paljon lisää. Treenasimme parin viikon ajan tunteiden esiintuomista ohjelmaan, ja viikonlopun kisassa saimmekin yleisön vangittua mukaan ohjelmaan. Fiilis ohjelman jälkeen oli mahtava. Annoimme kaiken mitä tällä hetkellä pystyimme! Parannettavaa jäi kuitenkin vielä etenkin teknisissä asioissa, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti joulukuun alussa järjestettäviä 2. valintakilpailuita.

image5

Loppuun suuri kiitos faneillemme uskomattomasta kannustuksesta! Arvostamme sitä todella paljon. Kiitos myös kaikista ihanista kommenteista, joita olette ohjelmistamme antaneet.
<3: Unikit

 

Jaa somessa!